Media Vrijgezelle boer die van vrouw een moeder maakt

/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=13004
  • 276
  • 0
  • 0
Delen
  • wezel
  • 1651 media
  • uploaded 11 mei 2018

Vrijgezelle boer maakt van vrouw mogelijk ook een moeder Merijntje uit Halsteren kon het niet ontgaan want geregeld hoorde hij Yvonne Jaspers in een zelfgemaakte reclamespot vertellen dat er a.s. zondag 10 hartstochtelijke vrijgezelle boeren zich aan den volke zullen tonen in afwachting van aandacht van vrouwen voor hun persoon en zijn.

Merijntje heeft een haat liefde verhouding met dat programma “Boer zoekt vrouw”. Enerzijds is hij van mening dat vrijgezelle boeren wel grote sukkels moeten zijn wanneer ze zelf niet op eigen kracht een partner kunnen vinden dit alles in de gedachte van “geen hand vol maar een land vol”. Anderzijds denkt Merijntje dat er ook wel wat goeds in het programma zit omdat die vele miljoenen kijkers via de tv zender BVN “All over the world” een blik wordt gegund op boerenerven en ook binnenskamers een kijkje krijgen.

Toen Merijntje in zijn naïviteit dacht dat het misschien om schuchtere mensenschuwe vrijgezellen zou gaan werd hem er op gewezen dat iemand die zich vrijelijk zo laat uitbenen op de TV in zoektocht naar een partner verre van verlegen moet zijn want je gaat daar niet alleen met je billen maar ook met kont het hart bloot. Terwijl Jan en Alleman zich met jou kan vermaken. In de radio reclame spot van Yvonne wordt kirrend gesproken dat de boeren staan te trappelen van ongeduld om de liefde te gaan ervaren. Merijntje ziet het al voor zich die krolse en tochtige en bronstige boeren (m/v) die kwijlend uitkijken naar de brieven waarin ze om hun gunst van aandacht wordt gevraagd.

Verder denkt Merijntje kritisch als hij is, dat de deelnemende slachtoffers, 10 in getal, door de KRO wel leuke dingen in het vooruitzicht wordt gesteld als ze netjes blijven meedoen tot het bittere of zoete einde. Tja, en dan die brievenschrijvers waarvan we mogen aannemen dat het voor het merendeel stadse vrouwen zijn denken ze nu echt een lotje uit de loterij te kunnen vinden bij een vrijgezelle boer? Ze zullen er snel achter komen dat boeren prima mensen zijn maar op den duur vaak meer aandacht hebben voor hun koeien en gewassen op het land dan voor die partner.

Bittere ervaring dan, maar zo is het nu eenmaal in de harde werkelijkheid van het boerenleven. Maar goed, als het allemaal netjes in elkaar past dan zullen er ook kindjes worden gemaakt en dan is de vrijgezelle boer de persoon die de vrouw ook moeder maakt. Dat sluit dan mooi aan op de Moederdag die dit jaar op 13 mei wordt gevierd.

De vraag is dan meteen, is die uitverkoren vrouw nog van vruchtbare leeftijd want het blijkt dat steeds meer vrouwen op latere leeftijd voor het moederschap kiezen. Vreemd denkt Merijntje, want enerzijds zijn vele vrouwen begaan met de natuur en doen ze er alles aan om milieuvriendelijk te leven. Eten veel groen en weinig vlees etc. etc. en anderzijds negeren ze de natuur door hun lichaam dat er om schreeuwt het moederschap veel te lang te onthouden.

Categorieën: Algemeen, Humor, Overig
Show More

Video CMS powered by ViMP (Professional) © 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010