Media Corona vrius roept halt toe aan bevolkingsgroei denken sommigen

/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=13261
  • 25
  • 0
  • 0
Delen
  • wezel
  • 1612 media
  • uploaded 31 januari 2020

Corona virus roept halt toe aan ongeremde groei van de wereldbevolking

Merijntje uit Halsteren volgt natuurlijk het nieuws nauwgezet en er zijn deze keer 2 dingen die eruit springen . Ten eerste het Corona virus en het begin van de Brexit. Corona virus is een kwaadaardig virus dat zeer besmettelijk is en grote gevolgen kan gaan hebben voor de wereldbevolking. Wanneer men niet de uitbreiding in de hand kan houden dan moeten we vrezen voor hetgeen ons nog te wachten staat.

Er zijn lieden die beweren dat dit virus de groei van de wereldbevolking kan afremmen en zelfs tot stilstand kan brengen, heeft Merijntje vernomen. De aarde dreigt overbevolkt te raken en de natuur lijkt in te gaan grijpen door er een rem op te zetten met behulp van o.a. dit gevreesde virus en wat ons nog meer te wachten kan staan.

Brexit gaat van start en het Verenigd Koninkrijk (VK) maakt zich los van de EEG. Er wordt nogal wat doemdenken over deze gebeurtenis uitgestort. Het zal allemaal moeilijk worden om naar het VK te exporteren en er komt een berg met bureaucratie op ons af. Misschien ten dele waar maar Merijntje denkt dat het allemaal wel mee zal vallen. Er zijn nogal wat bedrijven die azen op deze kans om aan die vrees een centje te kunnen verdienen en dus het onheilsgevoel gaarne aanwakkeren.

De Britten blijven gewoon ademen en blijven gewoon eten en kakken en blijven gewoon bij ons kopen. Dus heel veel koudwatervrees zal ongegrond blijken te zijn denkt Merijntje. Merijntje herinnert zich nog de commotie die er was toen we van het jaar 1999 naar het jaar 2000 gingen. Doemdenkers en zwartkijkers waarschuwden dat de computers die getal verandering niet aan zouden kunnen. Niets van dat alles bleek waar maar ondertussen hadden allerlei bedrijfjes leuk geld verdiend aan die mensen die hun hulp hadden ingeroepen om het onheil te keren.

Categorieën: Algemeen, Platteland, Overig
Show More

Video CMS powered by ViMP (Professional) © 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010