Media Boer zoekt verkeerde vrouw

/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=11367
  • 1731
  • 0
  • 0
Delen
  • wezel
  • 1651 media
  • uploaded 15 september 2013

Boer zoekt verkeerde vrouw
Merijntje is geen fan van het programma "Boer zoekt vrouw" want hij denkt dat een boer die niet zelf een vrouw kan vinden behoorlijk gefaald heeft. Bovendien denkt hij dat de KRO misbruik maakt van de onnozelheid van menig boer om hen te verlokken mee te doen met zo'n programma.
Daarnaast zijn er boeren ijdeltuiten die alleen meedoen voor de lol en publiciteit. Maar goed, er is weer een nieuwe aanpak van het programma gelanceerd dat volgens Merijntje de verkeerde titel draagt en zou moeten heten: "Boer zoekt verkeerde vrouw" Wat is het geval voor zover U het nog niet weet. In de nieuwe aanpak worden een aantal Nederlandse boeren in het buitenland benaderd die op zoek zijn naar een Nederlandse vrouw.
Het moet Merijntje van het hart dat het om boeren gaat met mooie goed ontwikkelde bedrijven. Dat moeten mensen zijn die het als boer goed hebben gedaan en van wanten weten. Op het gebied van het zoeken naar en vinden van een vrouw hebben ze echter jammerlijk gefaald. Ze staan met lege handen en laten zich nu door de KRO ten behoeve van de eigen kijkcijfers aan het handje nemen op het pad van de liefde. Ze zijn echter dramatische vergissingen aan het maken want wat moeten ze aan met een vrouw uit Nederland? Die gaat na enige tijd haar moeder missen of haar buurtje of haar yoga clubje of wat het ook wezen mag. Dan begint het gezeur en de ellende.
Merijntje is van mening dat betrokken boeren in het programma veel en veel beter een vrouw uit hun omgeving kunnen zoeken. Een vrouw uit het betreffende land. Daar kunnen ze mee vooruit. Die kent immers de taal, de gebruiken en de streken van het volk. Die krijgen geen heimwee en die hebben hun moeder niet zo ver uit de buurt. Kortom de boeren moeten eens goed om zich heen kijken en dan na rijp beraad daar een vrouw het hof gaan maken. Ze zullen er veel plezier aan beleven en ze besparen zich een hoop ellende en zorg.
Merijntje is benieuwd hoe het zal aflopen en gunt de KRO dan maar de hoge kijkcijfers want alles wat ze over de bedrijfsvoering laten zien is meegenomen voor de PR van de agrarische sector behalve dan het onvermogen van de betrokken mannen om als echte kerel in de buurt van hun bedrijf een vrouw te veroveren.

Categorieën: Algemeen, Platteland, Humor, Overig
Show More

Video CMS powered by ViMP (Professional) © 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010