Media 1% meer te besteden maar kwaliteit sperma is belabberd

/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=12596
  • 43
  • 0
  • 0
Delen
  • wezel
  • 1651 media
  • uploaded 23 september 2016

Meer koopkracht maar wel met de man zijn trage zaad

Merijntje is blij dat hij in Nederland woont en als echte Nederlander is hij ook vaak een “ouwehoer” want dit en dat zou beter kunnen of deugt niet. Maar als puntje bij paaltje komt dan vindt hij het hier in Nederland toch maar erg fijn en goed. De premier en de minister van financiën beloven een koopkracht toename van 1% in 2017. Dat is leuk maar Merijntje wordt geplaagd door de zgn. rendementsheffing die hem ieder jaar weer “armer” maakt. Dan is die 1% maar een doekje voor het bloeden maar hij is ook realist en weet dat tussen +1 en -1% een verschil ligt van 2%.

Al met al gaat het goed met Nederland en daar mogen we blij mee zijn denkt Merijntje. Er heerst geen hongersnood, geen oorlog, geen burgerconflicten op kleine incidenten na dan. Merijntje is ook geschrokken van het feit dat er is gebleken dan sperma van de Nederlandse man in kwaliteit achteruit holt. Wie is echter “De”Man? Is dat uitgesplitst naar beroepen? Hoe zou dat zijn bij de Nederlandse boeren?

Merijntje denkt dat je zo’n probleem van verschillenden kanten kunt bekijken. Enerzijds zal het de bevolkingstoename afremmen en zal het aantal consumenten afnemen waardoor er minder vraag zal ontstaan naar voedsel. Dat kan nadelig zijn voor de afzet van agrarische producten. Anderzijds kan het een mooie bijdrage leveren aan een beter milieu. Hoe minder mensen hoe minder milieubelasting en dat is dan mooi meegenomen.

Soms herstelt de natuur zichzelf denkt Merijntje. Zo is er bekend dat na een oorlog waarin veel mannen en jongens zijn gesneuveld er daarna in tijden van vrede meer jongetjes geboren worden dan meisjes. Verder merkt Merijntje en hij niet alleen, dat de landelijke verkiezingen er aan komen en dat de politieke leiders proberen te scoren met opvallende uitspraken. Men probeert elkaar vliegen af te vangen op ieder terrein en als het niet zo broodnodig was dan zou Merijntje wensen dat er geen politici waren en hij kon zeggen “pleur toch op”

Categorieën: Algemeen, Platteland, Overig
Show More

Video CMS powered by ViMP (Professional) © 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010