Media Internet snelheid in het buitengebied

/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=10329
  • 441
  • 1
  • 0
Delen
Download
  • wezel
  • 1633 media
  • uploaded 12 februari 2012

KPN krijgt opnieuw een compliment

KPN krijgt alweer een compliment van ons want de snelheid van onze internet verbinding is verder verbeterd. Dat wil zeggen vanwege de downloadsnelheid die nu de afgelopen dagen is opgelopen tot 3.96 Mbps. Dan te bedenken dat we ongeveer 4 kilometer van de KPN centrale in Bergen op Zoom zijn verwijderd. Bovendien liggen we aan het eindpunt van de koperdraad in onze straat. In de varkenshouderij zouden ze zeggen dat we aan de laatste “mem”liggen.

Misschien hebben ze de lijn een “oppepper”gegeven of is er iets anders ten goede gekeerd. We hebben tijden meegemaakt dat al blij waren wanneer we 2.0 Mbps binnen haalden. We moeten erbij zeggen dat we een InternetPlus bel Basis contract hebben. Hoger dan Basis kunnen we niet krijgen vanwege de afstand tot de centrale.

We hebben ook wel iets negatiefs te melden want de uploadsnelheid is in vergelijking met voorheen trager geworden. We hadden 0.48 en nu zijn we gezakt naar 0.34Mbps. Dat heeft gevolgen voor de uploadtijd.

We zijn ook zeer content met de helpdesk van KPN. Onlangs hadden we een probleem met het installeren van ons nieuwe KPN Experia Box modem en de WIFI verbinding. Samen met helpdesk medewerker Ghalid hebben we telefonisch meer dan een uur gewerkt aan het oplossen van het probleem. Hij beloofde om na enkele dagen nog even terug te bellen om te vragen of de verbinding stabiel gebleven was. Die belofte maakte hij ook waar. Waardering daarvoor!

Dat we onlangs een aantal uren geen email konden gebruiken omdat hackers naar het scheen hadden ingebroken in het KPN netwerk beschouwen we als een kleine rimpeling in onze waardering voor de diensten van KPN in dit buitengebied.

Wanneer u zelf ook in het buitengebied woont test dan eens uw eigen internetsnelheid via bijgaande

Link

http://www.speedtest.net/

Categorieën: Algemeen, Platteland, Overig
Show More

Video CMS powered by ViMP (Professional) © 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010